Dansk Forening for Konkurrenceret
Amerika Plads 37
2100 København Ø
ckl@plesner.com

Dansk Forening for Konkurrenceret blev grundlagt den 24. februar 2000.

Siden foreningens oprettelse har dens formål været at udbrede interessen for, kendskabet til og forståelsen af konkurrenceretten samt at udgøre et forum for en faglig dialog og samarbejde nationalt og internationalt mellem jurister, økonomer og andre, der beskæftiger sig med og interesserer sig for konkurrenceret.

Vi afholder ca. 4 arrangementer om året om aktuelle konkurrenceretlige emner.

About the Society

Danish Competition Law Society was founded on 24 February 2000.

Since its foundation, the objective of the Society has been to arouse interest in and spread knowledge and understanding of competition law and to be a forum for professional dialogue between lawyers, economists and anyone else dealing with and interested in competition law nationally and internationally.

The Danish Competition Law Society organizes approximately four annual meetings on current competition law issues.

Tip en ven

For flere oplysninger se vores Vedtægter.

Se foreningens
Bestyrelse.