Dansk Forening for Konkurrenceret
ckl@plesner.com
Kommende arrangementer

Invitation til medlemsmøde den 29. september 2021

EU-Kommissionen offentliggjorde den 9. juli 2021 sit længeventede udkast til den nye vertikale gruppefritagelsesforordning og de nye vertikale retningslinjer, som skal erstatte den gældende gruppefritagelsesordning og retningslinjer, der udløber den 31. maj 2022.

Dansk Forening for Konkurrenceret inviterer hermed til medlemsmøde om udkastene onsdag den 29. september 2021 kl. 15-17 (måske længere, hvis der er stor spørgelyst).

Til mødet vil Antitrust Adviser i Chief Economist Team i DG Comp, Svend Albæk,
der har været involveret i udarbejdelsen af udkastet på vegne af Chief Economist Team, gennemgå indholdet af og baggrunden for de væsentligste ændringer. Derefter vil partner i Plesner, Daniel Barry, supplere med en praktikers perspektiv på udkastet.

Mødet afholdes hos Kromann Reumert, Sundkrogsgade 5, 2100 København Ø. Der vil blive serveret lidt forfriskninger fra kl. 14:45.

Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og retningslinjer i forhold til COVID-19 og beder alle deltagere om at medbringe gyldigt coronapas.

Vi arbejder på også at give mulighed for at deltage online og vender i givet fald tilbage med oplysninger herom, men vi håber, at så mange som muligt vil deltage fysisk.

Tilmelding senest den 24. september 2021 ved email til
iti@kromannreumert.com (Isabella Tillisch) - angiv venligst, hvis I kun har mulighed for at deltage online.

Se tidligere arrangementer
.